HARDtrening på Torsdag 21. mars 2019

Flammende innsats da 18 deltakere gikk på vannet under kveldens HIT-økt #880!

Dagen etter årets vårjevndøgn, onsdag 20. mars klokken 22:58! Full nedsmelting og flotte treningsforhold for 4-4-4-4-0 intervalløp med 30 sek. pause i «Trekanten» på Brønnøya. Flammer nok en gang, Laget feirer lys og varme. Styrkedelen tok oss tilbake til N-øya for et mer urbant og hardt underlag ved Vendla Bhg. Ingen briller, men raske øvelser med 30-20-10 sek. innsatsperiode. Alle store muskelgrupper, lunger og hjerte fikk en god dosering. Hjernen og det kognitive ble positivt påvirket, merkbart før, under – og etter økta. Sterke prestasjoner i mørket.

Ingen stedfortredere å spore i kveld. Kan du ikke møte selv, send en du ønsker alt godt i ditt sted. Møt helst selv, og tving gjerne med en venn eller venninne.

Treningshilsen fra Espen og Einar