HARDtrening på Tirsdag 26. mars 2019

29 ble med på 10 x 2 minutter som oppvarming til at de 22 skulle ut i et 2 x 45 minutters nabooppgjør (Norge vs Sverige)!

Vårfølelsen er i ferd med å komme for fullt, og det vises i raske ben og herlig innsats i bakkene. Fortsatt litt snø enkelte steder, men grønt (kunst)gress gir god fart og følelse. Etter løp ble det AMRAP styrke. Først 3 minutter med rygg (sideveis rotasjon h/v, planke-tap), deretter 2 minutter med bein (spensthopp, utfall og mountain climber), overkropp og sete (pushups, amerikaner, knebøy), mage (russian twist, situps med løft, roing) og en siste runde med rygg (rygghev, diagonal strekk h/v og crawl).

Nyinnflyttet øyboer Howard O. fra London hadde sin først økt og klarte seg utmerket. Well done. Hyggelig at også Hilde G. & Gaute L. er tilbake i Lagoppstillingen. Som på Ullevål under kveldens EM kvalifisesringskamp hadde også vi en svenske med på laget. Så får vi se hvordan det går når Norge skal møte Sverige til EM-kvalifikasjonskamp.

Treningshilsen fra Espen og Einar

Sluttet Sirkel