HARDtrening på Torsdag 6. juni 2019

22 valgte IKKE å følge anmodningen om å holde seg trygt inne fra vær og vind i kveld!

De valgte heller å komme seg UT for å holde seg inne med Laget. Kl. 18.08 gikk den siste kraftige regnbygen og det siste tordenværet av over Idrettsanlegget. Så ble det sol, sommer, 27 gr. og lummert. Løypa ble så tømt for vann og utbedret, klappet og test-klar fra kl. 19.30.

God oppvarming på 15 min. før fløyta gikk for nok en HIT/Cooper-Test i Aall-løypa: Løp så langt DIN kapasitet og innsats tar deg på 12 min. Din argeste konkurrent er DITT resultat fra sist Test! Rekordholderne på Test-øvelsen var Reidun W. med 4 og 1/5 runde og Jan F. med 5 og 1/5 runde. Alle strekker sin egen strikk, og flere strakk seg lenger enn sist! Det gjorde også Jan sammen med Bjørn L. Gutta flyttet den Gule Vesten fra Spilt-Furua til Løype-Tavla (+80m). Merete K. kom seg akkurat inn i sin 4. runde og halvveis opp «Aall-In» bakken. Nære på! Ellers mye sterk løping. Det var kùn Kim og Bjørn L. som gjennomførte Testen for første gang – gratulerer med en milepæl i bakken.

Etter en uredd og solid løpstest på 12 min. bar det rakt ned til Ø-Bane for styrke. Parøvelser: Crunch & punch h/v, Spent Fjær/Katapult i tre retninger og SamRøre/ 2 omganger a` 2×30 sek. Løpssirkel Runde 1: ArmHevinger, HofteHev variant A eller B og RyggHev i gyngestolfart / full sirkel eller ca 3 min. Løpssirkel Runde 2: HurtigSprint på stedet, SkøyteHopp og KlokkeHopp / full sirkel eller ca 3 min.
Parvise Trillebårer att og fram på tvers av banen. Avslutningsvis: Statisk RyggTavle mot RyggTavle, 90 grader i kneleddet. Vi øver på å bli riktig så gode på denne øvelsen. Bedre og bedre, gang for gang. Snart står alle fjellstøtt, da går vi videre.

Helt til slutt: Sluttet Sirkel og lungebrøling! Alle vel hjem, topp innsatsvilje i været som var.
Thorbjørn og Christian fikk overlevert hver sin flaskepost som takk for bidragene til ØYhopping!

Sommerlig utendørshilsen fra Einar og Espen (videre til viktig kamp)