HARDtrening på Tirsdag 8. oktober 2019

32 hardhauser lar seg ikke stoppe av våte, kalde og mørke høstkvelder!

Og kanskje er noe av grunnen at de vet at de møter en gjeng treningsglade og varme mennesker. Og varme ble vi også i kveld. 8 x 2 minutters intervall sto på programmet. Start på friidrettsbanen, deretter løp gjennom Tuftepark og rundt ballbingen, for så å komme ned på friidrettsanleggt igjen. Herlig innsats og høy fart.

Styrkeprogrammet var av den uttømmende varianten hvor vi jobbet med en muskelgruppe av gangen. 6 x 20 sekunders arbeidsinnsats og 10 sekunder hvile. Her fikk vi tid til (1) ryggcrawl og planke med sideveis vri, (2) spensthopp og knebøy, (3) brede og smale push-ups, (4) roing og russian twist, (5) mountain climber og dynamisk planke og (6) en fots hoftehev. Og til slutt en liten dessert i form av 90 sekunder i 90 grader.

Hyggelig å ha Morten T. og Rikard tilbake på økta! Takk for innsats, treningsvilje og godt humør.

Treningshilsen fra Espen og Einar