HARDtrening på Torsdag 10. oktober 2019

31 hardbarkede medlemmer stilte opp av fri vilje for gjentatte opp og nedturer!

Laget tok transportruten ned Søndre vei rundt blokkene og LITEN bakke, og derfra videre til Vendla og STOR Bakke i Kalkbukta for 3 x 5 min motbakkeløp, 1 min pause. Et stopp for styrke underveis med den hensikt å mobilisere kropp og hjerne til å håndtere gjentatte opp og nedturer. I Bakken ble det utplassert Kjegle nr 1 (nedre), Kjegle nr 2 (midtre) og Kjegle nr 3 (øvre). Løp fra start til K1 og returner, løp til K2 og returner, løp til K3 og returner. Gjenta! Valgfritt å kjøre bare t/r K1 eller K1 og K2. Tilpass egen kapasitet/evne og dagsvilje.

Ut av mørket og inn i lyset blant hardtarbeidende HITere kom selveste Idrettspresidenten Berit Kjøll og fikk bokstavelig talt nærgående og intens kjennskap til Laget. Det ble håndhilsing og de nå alt så berømte ordene falt: «Det er dette Norge trenger!». Laget sier seg helt enig.

Etter 15 min. realt HARDkjør i STOR Bakke med fokus på det mentale, hjerte/lunger og «nedre» muskelatur bar det samme vei tilbake til Idrettsanlegget. Et stopp for styrke med fokus på «midtre» og «øvre» muskelatur. Helheten må ivaretas. Litt duskregn virket avkjølende i varmen.

Topp innsats og intensiv hard jobbing godt over landsgjennomsnittet på samtlige! Nok et solid innskudd på evne-kontoen og Prosjekt «Helårskroppen 2020». Til deg som leser dette og følger Laget men som enda ikke riktig våger å være med HIT ut, les HER.

Svært hyggelig at stadig flere unge finner veien ut med HIT. I kveld var Brage og Johan med for første gang, og i tillegg møtte Jonathan, Sofia og Elvira. Vilje nok = Gammel nok. Enkelt og greit.

Minner om HØSTtilbudet fra Lagets samarbeidspartner GetVital Sports.

Treningshilsen fra Einar og Espen