HARDtrening på Tirsdag 15. oktober 2019

30 dørgane jønåvåte deltakere holdt det i gang med 5 x 8 min. løp og styrkekombinasjon!

Om Giert hadde vært stolt av dere er ikke godt å si. Men vi i trenerteamet på HIT er i alle fall det. At så mange kommer seg ut på en kveld som dette er unikt. Gir virkelig Laget noe å skilte med.

Programmet var godt tilrettelagt for å holde seg varm. Etter en oppvarming på ca. 10 minutter satte vi i gang med 5 x 8 minutters løp og styrke. Med start på øvre kunstgressbane tok vi veien til parkeringsplassen ved barnehagen via skråningen, for så å runde ned ved rekkverket og returnere til kunstgresset. For hver passering av bortre 16 metersfelt ventet 3 øvelser med 8 repitisjoner. Øvelsene var (1) push-ups med skuldertouch, roing og squat med hopp, (2) diagonalstrekk, one foot dead lift og knebøy, (3) push-ups, saksing og planke tap, (4) sideplanke med rotasjon, russian twist og utfall (hopp eller vanlig) og (5) smale push-ups, mage crunch og spensthopp. Og som ikke det var nok, så rakk vi også 2 minutter i 90 graders hockeyposisjon.

Jorunn hadde med Peder som fikk sin første økt med HIT. Han mestret både økta, øvelsene og været på en utmerket måte. Av de «nye» unge var også Sofie og Signe på plass i kveld. Bra!

Takk for fantastisk innsats og godt humør på en våt og regnfylt kveld. Nå får vi bare håpe at Landslaget klarer å følge opp HIT og slår Romania i kvalik-kampen til EM. Heia HIT og Norge! Helt til slutt: BLIMÈ på Hytteplanmila på Ringerike og mål deg mot Jakob og Philip Ingebrigtsen.

Treningshilsen fra Espen og Einar