HARDtrening på Tirsdag 12. november 2019

22 hardhauser lot seg ikke stoppe av gult farevarsel fra meterologisk institutt!

Anbefalingen fra metereologene var: Vær ekstra oppmerksom; isen kan være vanskelig å se. Vurder bruk av brodder. Beregn ekstra tid til transport og kjøring. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene. Sjekk veimeldinger.

Vi i HIT tar selvsagt anbefalingene på alvor og la derfor opp til en økt med lange intervaller med styrke inkludert. Dermed fikk vi senket farten noe og tilpasset den til forholdene. 5 x 8 minutters intervall med styrke hvor man ved hver passering skulle gjennomføre tre styrkeøvelser med 8 repetisjoner hver. Stort sett kjente øvelser, men også noen nye stående varianter for magen for å unngå å bli alt for våte. Men våte på beina ble vi alle sammen.

En liten dessert i form av 2 minutter med hockeystilling fikk vi tid til til slutt, og da var 60 minutter effektiv trening over.

Jubilanten Jan F. stilte opp på økten for å feire like mange år som minutter med HARDtrening! For det fikk han godt betalt i form av 3 x HURRA i Sluttet Sirkel.

Takk for herlig innsats av en herlig gjeng.

Treningshilsen fra Espen og Einar