HARDtrening på Torsdag 14. november 2019

Solide 27 stilte opp for seg, Laget og HIT-økt nr. 952!

Tre nykommere (!) på plass under oppstilling; velkommen til paret og øyboerne Eirin «Maratonløper» og Knut Ivar «Syklist» – og til Hermine S., som får tallet på de unge opp i 22. Sofia også på plass i kveld, svært positivt med de unge. Etter dobbeltklapp for oppmøte (bøygen for folk flest) bar det raka vegen og uten opphold til Kalkbukta. Lettelse i antrekk og plassering av remedier i bunn av bakken.

Kveldens løpsprogram
Intervall-løp 4 x 2 min / 30 sek pause i «Slak Bakke»/Østre vei. Deretter snur vi på det; 2 x 4 min / 60 sek pause i «Bratt Bakke»/Vendla. Mål om totalt 8+ opp/nedturer – for de fleste – i de to med/motbakkene. Primært sterke legger, bakside lår og rumpeballer i arbeid; skyvkraft.

Sist Laget HARDtrente i Kalkbukta 12. oktober dukket selveste Idrettspresident Berit Kjøll opp i dragsuget av løpsdragene i BrattBakken. Hun fikk se løsningen på mye, på nært hold. Nå håper vi bare at Folkehelseminister Sylvi Listhaug møter opp på en HIT-økt, gjerne i følge med egen PT. Etter Berg & Dalbaneløping i Kalkbukta løp Laget til styrkerommet på fortauet ved Blokkene.

Kveldens styrkeprogram
30-20-10 sek / 10 sek p – øvelse primært m fokus på overkroppen:
ArmHevinger m forflytning mot f.kant
BeinOpptrekk mot f.kant, skrått under
Dips m spark mot fortauskant
Roing på fortauskant
Vertikal Saxing
HofteHev Rett
RyggHev

Retur til anlegget for Sluttet Sirkel. Påminnelse og Årshjulbord og Suunto-Demoklokker. Godt gjennomført av de tre nykommerne, håper på flere økter sammen – HARDT eller Rolig LANGT.

Mørketidshilsen fra Einar og Espen

Eirin, Einar og Knut Ivar