HARDtrening på Torsdag 20. november 2019

15 deltakere løp gjennom ild og vann for 33 x 45/15 drag. Det er ny HIT-rekord!

Rød lue med flagg i front, tente fakler, flaggborg i midtsirkelen og bling bling i kjeglene. Formasjonene 4kant, TimeGlass, 8-tall og Mestring. Laget tok rekorden på forskudd, og startet feiringen allerede under oppvarmingen. Spennende å være mentalt på offensiven. Da kan alt skje.

Vekselsvis løp og styrkeøkt. 8 x 45/15 etterfulgt av 4 min. m AMRAP styrke (As Many Rounds As Possible). Totalt 4 bolker med 8 min. løp og 3 bolker med 4 min. AMRAP styrke, 8 reps: (1) Push-Ups, Roing og RyggCrawl. (2) Amerikaner, Russian Twist og Knebøy m Hopp. (3) Push-Ups m Rotasjon, Sit-Ups m Løft og Planke Tap. 

Og HELT til slutt: 1 ekstraordinært 45 sek drag som sikret rekorden. Takk deg selv, og løpslaget.
Gratulerer med evnen som holdt følge med viljen. Den ga HIT en ny sterk rekord å skilte med.

Treningshilsen fra Einar og Espen