HARDtrening på Tirsdag 19. november 2019

For 50 år siden scoret Pelé sitt fotballmål nummer 1000, og da passet det bra at 27 stilte opp for laget på kveldens økt!

Noen lag har sine stjerner, men disse er alltid avhengig av laget for å prestere. I HIT er vi alle lagspillere, som løfter hverandre til å yte og prestere, gang etter gang. Dette gjelder både på intervalldragene og på styrketreningen. 6 x 3 minutters intervall på Brønnøya i en temmelig våt løype, og 4 runder med uttømmende styrke: 6 x 30 sek. med øvelser for rygg (diagonalstrekk, planke tap og planke med sideveis bevegelse), 6 x 30 sek. med øvelser for bein og sete (squat med hopp, knebøy med tåhev og knebøy med sideveis bevegelse), 6 x 20 sek. med push-ups (diamant, skulder touch, smal, sideveis rotasjon, vanlig og sideforflytning) og 6 x 25 sek. mage (roing, beinløft og crunch).

Fantastisk at dere stiller opp, i regn, så vel som snø og sludd, sol og vind. Ekstra hyggelig at Eirin og Knut Ivar fikk sin HIT-økt nr 2, samt at Frøya og Hermine representerte de unge i kveld.

Treningshilsen fra Espen og Einar