Våt i luggen og varm på stumpen: VARMTbål & KALDTbad!

Oppmøte på Hvamodden kl. 10.45! Det bades fra den litt mindre besøkte «HIT-stranda». Mange mener det er godt for mangt. Av egen erfaring mener Laget det er flere fordeler enn ulemper at man lar bla. bakdelene bli kraftig nedkjølt, derfor gjør vi det iblant. Det skjerper sansene, og det moderne livet verdsettes litt ekstra. Det virker forfriskende og oppkvikkende! Ta med nok varmt tøy som er lett å ta av og på. Ullsokker og ullundertøy. Noe ekstra å ha på hode, hender og føtter – gjerne også når du bader. Varm bukse og jakke, romslige klær fra ex. skibakken egner seg godt. Et brett å stå/sitte på. Varmt å drikke på termos. Bål først, bade etterpå. Prøv å holde ut, helst 1 min eller mer. Ta kontroll på pusten, slapp av. Hender og fingre mot lår, fokuser på ingenting. Gradvis tilvenning og øvelse gjør mester, etter litt ubehag følger ektefølt velbehag!

Kvinnen med flest Oscar-priser gjennom tidene, Katharine Hepburn, dusjet iskaldt to ganger om dagen mesteparten av sitt 96 år lange liv. Som hun sa: «Det bygger karakter». Om hun bare «spilte/var i karakter» vites ikke, men vi har trua på ekte …

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook