DAMEtrening på Lørdag 30. mai 2020

24 viljesterke damer tok seg godt ut under en blå himmel på selveste pinseaften!

Disse damene sluntrer ikke unna, selv om det er langhelg og strandvær. De velger helt rett, for med 60 min. effektiv og funksjonell trening stiller de sterkere, både fysisk og mentalt – en investering for ALLE!

I Aall løypa snudde vi det hele på hodet og startet på  et 5 min. drag, trakk fra 1 min. for hver drag og endte opp med en rasende rask avslutning med 60 sek. på full gass. Totalt 19 min. bevegelse inkludert aktive pauser, en investering!

Deretter «dips på rekkverket» og «skrå utfall bak» før DAMElaget tok turen ut på det evige grønne. Der kunne vi sole oss videre samtidig som vi investerte i en sterk og stødig kropp. Det eldre du blir dess viktigere er det med styrketrening. I dag la vi aksjer i rompe og lår, og magen fikk seg en oppstramming den også.

Avsluttet økten med flere omganger av » idioten», den er morsom – og tung! «Frem og tilbake-løping» med ilagte styrkeøvelser som økes i antall for hver vending.

Hyggelig gjensyn med Mazal & Co. = Tine, Camilla-Charlotte og mor Alice (som taklet litt knall & fall med stoisk ro – og litt sprit 😉 Gjensyn med dagens følge allerede neste lørdag?

Topp innsats og god stemning, vi sees om en uke – det gledes allerede! 🙂

PINSEhilsen fra Kine og Einar
❤️lag for Folk Flest!