HARDtrening på Torsdag 28. mai 2020

27 medlemmer valgte å ta seg ut for å holde seg inne med Laget og borte fra C19!

HIT-økt nr. 988. Sol og 23 grader – nok en FANtastisk maidag! C19 tilpasset økt og løype, god avstand! 15 min. oppvarming i Gjøs-løypa og Aall-løypa. Klar for kveldens utfordring #1:

Rekkevidde-test for egen motor og maskin i Aall-løypa!
12 min. sammenhengende løp/Cooper-test. Hvor langt kommer du denne gangen, og kommer du lenger neste gang? Laget teller kún Fullførte 1/4-deler av Løypa (125m). Løyperekord før kveldens HIT-økt: Kvinner (Reidun W.) = 4 runder, Menn (Jan F./Bjørn L.) = 5 1/4 runde. Hvor langt kom dagens raskeste kvinne(r) & mann/menn spør du – HI & HJI har svaret:

Hilde Gjelsvik: 4 og 3/4 runde & Oscar Jonsson + Jan Fagerheim 5 og 1/4 runde! Kong Oscar fikk GUL HIT 1000 LEDERtrøya til odel og eie etter økta, Innsats = Gevinst. Laget leverer over evne, dvs. LANGT over landsgjennomsnittet! Den enkelte presterer og konkurrerer mot seg selv, andre og hverandre. Hva er det verste som kan skje? At du ikke løper så fort og så langt som viljen ønsker. Og det er ingen KRISE, heller ikke for evnen! Evnen følger etter viljen, med tiden. Folk trekker og drar hverandre mer enn man klarer alene. Våger mer med flere! Med rekkevidde-testen i kroppen var Laget et steg nærmere toppen av kransekaka. Klar for utfordring #2:

12 x 45 sek. / 15 sek. pause over Tartan og Gress!
Flagg og kjegler – her var det ikke spart på noe! Bestem deg før hvert av de 12 dragene for hva du vil. Man velger sine slag. Hvor mye du vil få til. Bare kom deg over den blå linja innen tiden er ute! Gull, Sølv og Bronse ble delt ut 12 ganger. Noen gjengangere på pallen, men hvert drag gir nye medaljevinnere. Flere tok seg kraftig i nakkeskinnet, gikk ned i jordkjelleren og hentet ut bortgjemt kunststykker og viljestyrke.

Klar for kveldens utfordring #3! STYRKEsekvens med 6 «sylinder-øvelser», 15 sek på, 15 sek. av – i totalt 10 min.! Mål om fokus på kjernemuskulatur; 3 runder a´15 intensive sek per styrkeøvelse:

  1. RyggHEV (m/ gjerne m vri til siden h/v)
  2. ARMhev (maxfart, gjerne halvveis ned og opp)
  3. DYNAMITT-planke (opp/ned planke – bytt stand-arm, sprik fingre & knytt neve)
  4. RYGGcrawl (klaps på rumpa, motvirk rotasjon i hofta, knær av bakken, blikk ned)
  5. HofteHEV (press opp, så press siste 5-7% – hold i 2-3 sek)
  6. V-Sax (rett ut knær, trekk tærne mot deg, strak legg/rett fot. Store rytmiske utslag)

Avslutning i Åpen Sluttet Sirkel (C19) med felles LUNGEbrøl! Gratulerer til alle med nok en gjennomført HIT-økt. Det hjelper på mye. Nyt kvelden og følelsen av fysisk og mentalt velvære!

RESPEKTfull hilsen fra Einar (HI) og Espen (HJI)

12 min. løp i den 500 m lange Aall-løypa, hvor rekkevidden (distanse) måles etter ant. fullførte 4. deler!