NMT på Torsdag 29. november 2012

20 minutter oppvarming med presentasjon og gjennomgang av alle dagens styrkeøvelser la grunnlaget for en effektiv, intensiv og knallhard hoveddel med kun korte pauser.

Hoveddelen bestod av en superkombinasjon av løpsintervaller og styrkeøvelser. 2 minutter løping med markant fartsøkning hvert halvminutt, med mål om maksfart (og makspuls?) siste halve minuttet, ble etterfulgt av 2 minutter sammenhengende styrke fordelt på 4 øvelser. Dette med kun 30 sekunder pause mellom løpingen og styrken. Her ble viljen satt på en skikkelig prøve!

Etter den syvende(!) tominuttersintevallen avsluttet vi med 2,5 minutter ren magestyrke fordelt på 5 øvelser, der vi uten pause gikk over til 1 minutt løping med bånn gass siste halve minuttet. Det var ikke vanskelig å se at alle tok seg fullstendig ut her!

Innsatsen vi så på denne økten må vi si var over all forventning! Når vi jobber sammen i gruppe på denne måten og bruker hverandre aktivt for å holde fart og intensivitet oppe, tør vi påstå at det skal være vanskelig å få en bedre og mer effektiv trening på 1 time!

Tor Magne og Øyvind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.