DAMEtrening på Lørdag 20. juni 2020

20 heite damer og 1 kjølig herremann i full i sving på stranda!

Hetebølger hindrer ikke DAMElaget fra å gi full spiker i 60 min. Rett fra oppstilling på Idrettsanlegget og ned til stranda i Vestre vei. Ikke for badeliv og avkjøling, men for effektive og funksjonelle styrkeøvelser (legg, lår og rumpe) i den gloheite sanda. God sjøutsikt riktignok, men her var nok fokus mest på egen kropp og god utførelse. Det hold hardt.

Med litt transportfart og strandliv innabords, manøvrerte Kine Laget ut på styrbord side for nok et «pit-stopp»; på bryggekanten denne gang. Mer styrke, rettet mot kjerne, mage og rygg. Det brygget opp til mer av det samme når det ble satt i fart i retning det Gule Huset – dagens «pit-stopp» nr. 3.

Benkene var ute og satt i formasjon for DAMElaget. Ingen tid å miste, nok et repertoar av sterke styrkeøvelser (god mix) med god bruk av benkene. Høy kvalitet på utførelsen, her har mange øvd mye over lang tid. Øvelse gjør typisk bedre, og noen blir også best!

Etter lett transport-jogg mellom stopp for styrke var Damene nå kommet frem til posten i programmet som sa «4 x 2 min. motbakkeløp, 1 min. pause mellom dragene». Sånn ble det. Lenge siden HIT-instruktørene (begge ulastelig antrukket i Gul overdel og Svart shorts for anledning) har fått den sanne gleden av å se så mye DAMEdynamikk på en og samme tid! Det gikk unna i varmen, og for noen gikk det nesten litt trill rundt i rundløypen. Full fres på vei opp, roe pust & puls på vei ned.

Retur til Idrettsanlegget for et felles brøl. På veien passerte vi åstedet for gårsdagens branndrama på Nesøya hvor en Food-Truck gikk opp i flammer. Sikkert etter litt for intens innsats under servering på avslutningen til 7. trinn. Ingen ble skadet, bortsett fra Trucken da.

Noen tok seg et fortjent bad etter det som fort kan vise seg å bli årets heiteste DAMEtrening på Lørdag. Det blir HIT-økt nr. 1000 på St. Hans Aften tirsdag, og mer symmetriske stemning med HIT-økt nr. 1001 på Torsdag.

Minner om tidlig og tydelig påmelding til «En HARD Dagsmarsj 2020» søndag 23. august. Arrangementet ligger tilgjengelig på HIT sin FB-side. Begrenset med plasser!

Gul SOMMERhilsen fra Kine & Einar

DAMElaget på trappen til det Gule Huset på Hvamodden – eller HIT-huset, om du vil.