HARDtrening på Tirsdag 23. juni 2020

26 hardtarbeidende medlemmer tok ikke treningsfri på St. Hans og fikk dermed med seg en knallhard HIT-økt nummer 1000! Ute hvert år, hele året – i 9 år! Økta var en milepæl.

Fantastisk at så mange stiller opp på økter med HIT, gang etter gang, sommer som høst, vinter og vår. Økt nummer 1.000 plukket elementer fra det vi har holdt på med i snart 9 år, og det ble en temmelig intensiv affære.

Laget startet med en rolig oppvarming i Aall løypa, og der var det jammen også en intensiv affære på gang med noen som allerede var i full aktivitet med fotografering etter full lettelse i antrekk. Einar fikk varslet om at en stor gruppe var på vei, og da kom paret raskt opp med en effektiv sluttspurt og sluttet sirkel!

Enda raskere gikk det med HIT gjengen på intervalldelen. 10 x 100 sekunders løp med 20 sekunders pause ga liten tid til hvile, men det ble likevel holdt svært høy fart.

Etter løp bar det rett videre på styrkeprogram. 5 x 3 minutter med styrke for hele kroppen med følgende øvelser:

  1. Plankevarianter for rygg kontinuerlig i 3 minutter
  2. Mageøvelser 6 x 25 sekunder med 5 sekunder hvile
  3. Hoftehev (glute bridge) kontinuerlig i 3 minutter
  4. Bein og setemuskulatur kontinuerlig i 3 minutter
  5. Push-up varianter 6 x 20 sekunder med 10 sekunders hvile

På årets lengste dag ble det også tid til en ekstra løps- og styrkekombinasjon. 2 x 2:30 og 1×1:30 med 1 minutts hvile. For hver passering skulle det gjøres 8 squat med hopp (første drag), 8 push-ups (andre drag) og 8 rygghev (tredje drag).

Og etter en slik intensiv økt og et solid avslutningsbrøl smakte det godt at Albertine stilte opp med nybakt Brownies – både med og uten gluten. Love å nyte litt ekstra etter ytelsen i kveld.

Takk for strålende innsats fra en herlig gjeng! Tre HIT-økter gjenstår før vi tar fri og sommerferie: HARDtrening på Torsdag, DAMEtrening på Lørdag og HARDtrening på Tirsdag. Vel møtt!

JUBILEUMShilsen fra Espen og Einar