DAMEtrening på Lørdag 27. juni 2020

14 Damer og en Herremann fikk det de kom  for!

Høy temperatur allerede fra start av, både i luften og blant Damene. Også denne lørdagen en økt med fokus på styrke imens vi manøvrerte oss rundt Hvamodden. Startet med noen reale brakkedrag for å komme i riktig modus, korte drag på 6 x 1 min. med fokus på fart. De lettbente Damene er ikke lett å følge, til og med en gjennomtrent herremann fikk problemer med å henge på. Like før han tok tak i en flagrende hestehale for litt drahjelp. Ikke ofte man ser 🙂 

Med høy puls og særdeles svette panner roet vi det litt ned med dype knebøy og dips. Tok oss deretter videre retning bryggene selv om det nesten fristet mer å løpe rett til sjøs. Badelivet må vente, for Damene  har mer på programmet. Med utsikt til blått hav  og yrende båtliv fikk mage og rygg en dose som gjør oss både rakere og rettere. Og det kom godt ned når vi balanserte oss gjennom utfall på en «skjev» stranda Vestre vei!

Tilbake på idrettsanlegget kom » Jane» på besøk! Gamle gode Fonda har mye å by på, og sørget for at vi fikk kjenne det «brenne».

Tilløp til » brann» ble det også under øktens finale i plankestafett! Det ble hett på gresset og flere fikk kjenne på presset. Det ene laget vant foran det andre, og det andre foran det tredje. Alle godt fornøyd 🙂

Nå tar DAMEtrening en velfortjent ferie, men husk å se dere rundt – bruk omgivelsene, det finnes alltid en benk, en trapp, en bakke – ta et par dips, hopp opp og ned, lek og vær fysisk aktiv!

God SOMMERhilsen fra Kine og Einar