HARDtrening på Tirsdag 13. oktober 2020

Årsbeste! Solide 49 viljesterke på økta! Oktoberløpsfest med totalt 30 intensive løpsdrag a`45 sek. / 15 sek. pause. Etter ubehag følger velbehag! Evnen følger viljen. LAGbygging!

(1) 10 drag a`45 sek. med 15 sek. pause, fulgt av 3 runder med bytte mellom 3 øvelser, 20 sek. / 10 sek. pause. (2) 10 drag a`45 sek. med 15 sek. pause, fulgt av 3 runder med bytte mellom 3 øvelser, 20 sek. / 10 sek. pause. (3) 10 drag a`45 sek. med 15 sek. pause fulgt av 3 runder med bytte mellom 3 øvelser, 20 sek. / 10 sek. pause. Lag på Lag. Hver LagDel og hver enkelt teller.

Noen strekker seg bokstavelig talt litt lengre enn andre, ikke uvanlig under rekordforsøk. Samtidig har vi blitt flinkere til å fange opp signalene kroppen gir så vi disponerer smartere og tilpasser oss raskere.

Jobben ble gjort, utførlig. Mestringsfølelse! Gratulerer til samtlige 49 med NY Norsk HIT-Rekord! Aldri før på norsk jord har det blitt gjennomført en 60 min. HIT-økt med så mange deltakere som har løpt så mange 45/15 drag, sammen iLag! I tillegg gjennomførte Laget totalt 15 min. med styrketrening. Solid innskudd på kontoen for HELårskroppen. Fritt frem å HØSTE bekreftelse og anerkjennelse!

HARDtreningshilsen fra Einar og Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook