HARDtrening på Torsdag 15. oktober 2020

34 lagspillere tok seg godt ut i mørket midtveis i oktober!

Fortsatt god temperatur og flotte treningsforhold utendørs, selv om mørket kommer tidlig. Og med høy intensitet gjennom hele økten, har ikke kulden vært det største problemet for HIT gjennom de 8 foregående vintrene!

Kveldens program var komponert av hjelpeinstruktør Albertine Gjøs, og hensikten var å legge til rette for variasjon i intensitet – både på løp og styrke. Løpsdelen besto av drag på 4-4-3-3-2-2-1-1 minutt(er) med 1 min. pause. Slik sett kunne man gradvis øke farten etter hvert som man nærmet seg slutten. Og fort gikk det på de siste dragene.

Styrkeprogrammet var en variant med statisk, dynamisk og eksplosive øvelser.
Statisk – 45/15:
Supermann / -kvinne – hockeystilling (90 grader) – statisk mage – planke
Dynamisk – 30/15:
Push-ups fra smal til bred – squat med sidebevgelses – roing – dynamisk planke
Eksplosiv – 15/15:
Push-ups med klapp/løft – spensthopp – saksing for mage – flutter kicks

Vi rakk to runder og fikk til og med tid til noen ekstra sekunder på de to siste øvelsene. Men da hadde 60 min. gått og klokken var 20:30. Takk for herlig innsats, godt humør og god stemning. Minner om DAMEtrening på Lørdag og muligheten for Rolig Langløp på Søndag. Følg med, BLIMÈ!

Treningshilsen fra Espen og Albertine