Treningstider og Gavekort

Vær spesielt oppmerksom på at vi mellom jul og nyttår trener som aldri før – men meget mulig til andre TRENINGSTIDER enn normalt! Følg med fra gang til gang, meget mulig at øktene feks. blir gjennomført på formiddagen. Det er nettopp mens de andre spiser og drikker og IKKE trener at NMTère spiser og drikker OG trener! Stikkordet er å gjøre seg fortjent, og ikke minst ligge litt fremoverlent og først i sporet sammen med Rudolf.

Vi har etter oppfordringer fått lagt inn GAVEKORT i nettbutikken. En forpliktende gave til den/de som ikke nødvendigvis har alt, men som trenger å ta bedre vare på fysisk og mental helse mens man fortsatt har den i brukbar behold: «3 måneders trening med NMT til under tusenlappen!». En god investering, og et garantert vinn-vinn tilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *