NMT på Tirsdag 18. desember 2012

2 instruktører + 22 deltakere ble i dag ledet gjennom en høyintensiv økt der løpsintervaller og styrkeøvelser avløste hverandre med kun korte pauser.

Oppvarmingen startet med en løpetur gjennom deler av 8-tallet, rundt barnehagen og ned til SPA anlegget som lå opplyst i et deilig lag med snø og lett skare. Her fortsatte vi å løpe gjennom det som skulle bli dagens runde for intervalldelen og alle styrkeøvelser ble presentert og gjennomgått.

Løpingsintervallene bestod av 2 minutter løping med fartsøkning hvert halvminutt, mens styrkedelen bestod av 4 øvelser på til sammen 2 minutter. Pausene på et halvt minutt mellom byttene var ikke lenger enn at gruppen fikk samlet seg og gjort seg klare for nye anstrengelser. Innsatsen var nok en gang upåklagelig og det er tydelig at gjengen har kommet i form gjennom mørketiden.

Nå er det bare å glede seg til ukene fremover der forholdene er på sitt beste med faste og fine forhold og mye godt lys i den hvite snøen.

Minner om at treningen fortsetter som normalt hver tirsdag og torsdag fremover. Men vær oppmerksom på at tidene i romjulen vil være litt forskjellig fra det vi er vant til.

Einar og Øyvind

Det er lys i snøtunnelen! Fortsetter gruppen på denne måten resten av vinteren vil mange få oppleve det å ta formheisen opp både 1, 2 og kanskje 3 etasjer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *