HARDtrening på Tirsdag 20. oktober 2020

32 deltakere våget seg ut på første dag med snø!

Og mens kaoset og saktegående kø rådet på veiene tidligere på dagen, så var det orden og høy fart på gjengen vår. I alle fall på de lange intervalldragene. Musseintervaller sto på programmet med tre runder av 4 minutters løp etterfulgt av 4 x 30/30. Fin flyt og jevnt fart på de lange, mens høy fart og litt mer vågalt i svingene og innerst ved kjeglene på de korte. Tips: Det går an å løpe yttersving og kanskje vil du da klare å holde enda høyere gjennomsnittsfart på de korte dragene.

Etter løp fulgte styrke. Her kombinerte vi tradisjonelle styrkeøvelser med et utvalg øvelser fra Foundation Training. Det ble jobbet i 45 sekunder på de tradisjonelle øvelsene planke med benhev, knebøy med tåhev i kombinasjon med squat med hopp, push-ups med rotasjon, planke med siderotasjon og push-ups med skulder touch. Siden det var såpass vått på bakken unngikk vi liggende øvelser, men alle ble nok likevel temmelig gjennomvåte.

Takk for herlig innsats. Moro å se at det dras på litt ekstra på de korte dragene. Hyggelig også å ha David tilbake på Laget. Sees til HARDtrening på Torsdag!

Treningshilsen fra Espen og Einar