Rolig LANGløp på Søndag 18.oktober 2020

10 stilte opp for Laget og LANGløp!

Start fra Nesøya Idrettsanlegg 08.30. Kykkeliky for noen, alt langt på dag for andre. Turen gikk «mot klokka» for en rundtur til Semskollen. Det bar i retning Ikea/Billingstad , Åstad/Kjærlighetsstien og så langs foten av Skaugumåsen inntil Semsvann brått kom til syne ned «i skåla» oppe fra «brinken». Forbi «Øvre Kanonvei» og ned mot det blå vannspeilet.

LANGLØPSlaget la turen om Tveiterfossen og langsetter vannet nedenfor Tveiter Gård. Mye gult! Innerst i «kroken» av Semsvann ble vi møtt av Sigrid, alltid blid som ei lerke. Laget smøg seg inn på relativt ukjent sti for folk flest, fant så frem klatreferdighetene og nærmest krabbet opp (gjennom en bygdeborg?) til dagens vendepunkt og toppebestigning: Semskollen (11 km). Utsikt, bilder – og Armhevinger!

Fra Kollen tok vi kurs retning Skaugum og brua over Askerelva, gjennom Jansløkka Skole og ned Olavstien (parallelt med Knutstien) som er «Fast Lane» ned til Vakås Stasjon og bort til Holmen Idrettsanlegg for en oppkvikkende beinstrekk i TrimTrappa: 152 Trinn Rett Opp! Ingen hindring etter 17 km i beina. En svipptur innom Maratonsteinen (Vendepunkt EM i Maraton 1946, Start Bislett Stadion) og Landøya Skole, så langs Kyststien helt bort til Nesøybrua og ut til Nesøya Idrettsanlegg for en avslutning med 1 runde i Aall-løypa. 25 km på klokka! Les mer om HIT og Rolig LANGløp HER.

Ta deg godt ut med HIT, utendørs hele året.

Rolig LANGløpshilsen fra Einar