DAMEtrening på Lørdag 24. oktober 2020

20 fra DAMElaget gjorde lurt i å ta seg ut en tur!

En flott høstdag med solen som sakte med sikkert jobbet seg gjennom skydekket. 
Også denne lørdagen ble DAMEne presentert for en innholdsrik og variert økt. Som oppvarming startet vi med » idioten»; jobbe frem og tilbake mellom kjegler i tillegg til at det ble utført 4 – 6- 8 repetisjoner av øvelser på hver kjegle stopp. Etter tre runder med «idoten» og øvelser som push ups, spenst hopp og planke med benopptrekk anså vi oss passe god og varm, og dermed klare for lørdagens første løpeintervall.

Totalt 5 drag, annenhver 1 og 2 min/ 30 sek. pause. Fort gjort, enkelt og godt 🙂
Deretter fikk DAMEne bryne seg på en styrkekombo satt sammen av primært 2-3 øvelser der man i en øvelse beveger seg fremover og i den andre jobber på stedet. Tungt men effektivt. Ny intervall på 4 x 1 min/ 30 sek pause!

Avslutter lørdags økten med styrke i kjent «Tabata-stil».

Velkommen og godt jobbet til nykommerne Irene og Elin. Som også var spreke nok til å bli med Annetine og Einar ned til Hvamodden for et KALDTbad etter økta! Hele 8 gr. i vannet, friskt.

Fortsatt god Lørdag til alle dere feiende flotte og flinke Damer!

Lørdaghilsen fra Kine og Einar