DAMEtrening på Lørdag 23. januar 2021

20 velorganiserte og distanseorienterte individualister i fyr og flamme!

For endelig kan DAMElaget møtes igjen og igjen, håper vi – i det lengste! Til tross for god avstand og strenge smittevernhensyn var gjensynsgleden stor, på grensen til euforisk. 
Med solen stadig stigende og en anelse vår i været var forholdene helt perfekte.

Aall-løypa har definitivt ikke blitt oversett de siste månedene, heller tvert i mot. Store steiner gravd opp og flyttet på, nedfallstrær fjernet, frisk ny bark på bakken og vind i flaggene. Det ryktes for øvrig at løypa har vært i flittig bruk så DAMEnehar virkelig ikke ligget på latsiden.

Det gjorde de heller ikke i dag når de etter en rolig oppvarming fikk presentert intervall drag med start på 4 m og deretter 3 – 2 – 1, med 1 minutts aktiv pause mellom dragene. DAMEne suste rundt i løypa og energien var til å ta og føle på. Lista ble lagt høyt, og vi tok både lista og stemningen den med oss videre til Øvre Bane.

10 styrkeøvelser, 1minutt per øvelse. Jobbet oss  gjennom bein, bryst, mage og rygg. Solide øvelser som gir resultater så lenge de blir gjort godt og lenge nok. Ga oss selvsagt ikke med det: Mer moro i vente med en koronavennlig variant av PARøvelse. 
En DAME i løp, den andre aktivisert med Knebøy/Spensthopp og Roing/Russian twist før bytte. Ingen kontakt men allikevel i samspill 🙂 

To runder av dette før vi avslutter med alle DAMEne i plankeposisjon; på signal skal det fyres løs med raske bein over den gressgrønne matten for og så ned i ny planke. Og slik holdt vi på til klokken var slagen og siste fløyesignal ble gitt 🙂 Og etterpå valgte noen – helt frivillig – å gå for KALDTbad og VARMTbål. 2 grader i vannet!

Laget ønsker velkommen til to nye spreke DAMEr, Amina og Tonja. Takk for innsatsen!
Vi håper og se dere og alle andre igjen neste lørdag. Imens; kom dere ut, nyt dagene og ta vare på helsa!

Trenings og lørdagshilsen fra Kine & Einar