DAMEtrening på Lørdag 8. januar 2022

Et svært gledelig gjensyn med DAMElaget! 20 dro i gang starten på det nye året!

HIT-økt # 1.096, stø kurs mot 1.111! Sol OPP kl. 0913, ned kl. 1534. Dagslys i 6 t 21 m. Meridian kl. 1223. HIT, DAMElaget og HELårskroppen tåler alt av dagens lys! Laget tar seg godt ut på alle døgnets tider, ute hele året!

Nypreparert og ferdig måket; Aall-løypa med nytteverdi MIDTvinters! Fokus på steg og sikkerhet, balanse og årvåkenhet. HjerneTrim. Flagg og fakler! Et par rolige runder i den 500m kuperte skogsløypa før Damene gikk løs på klassikeren av alle intervallers mor:

4 x 4 min., 1 min. pause mellom hvert drag! FANtastisk gjennomført av DAMENE!

Laget bruker mørketiden (6 mnd.) til å styrke delene av HELÅRSkroppen som skal sikre og tåle ekstra mye fysisk aktivitet i den lyse årstiden (6 mnd.): Rumpe, lår og legger! Store muskler i arbeid gir pust & puls; simulert Langrenn, Hopprenn og Utforrenn.

Så; vit å verdsette opparbeidet infrastruktur med ny idrettsgren spesielt designet for ankler, legger, lår og rumper: 4-5 fullførte runder i 300m lang rundløype med puddersnø merkes GODT! Som å løpe på stranda en sommerdag. Gjenbruk/flerbruk fra HIT på Torsdag. Glipptak og skjevstillinger, non-stop. Utrolig irriterende og slitsomt. Og litt artig. Krevende mentalt og fysisk. Alt av muskler i ankler, lår og legger MÅ jobbe. Og det må BAKdelene også. Det er FORDELaktig! PREwarning! Neste Lørdag kan du forvente en økt med overvekt av styrke – Type 3 HIT-økt. Bare å Dame seg opp.

Nykommer Christine fra Lommedalen (nabo Marit S.) klarte seg utmerket, både til lands og til vanns! Det gjorde også den nye assistenten for anledningen, Elvira. Hyggelig gjensyn med Gina, Anne Elisabeth og Nina. Åpen Sirkel, så pandemisk LUNGEbrøling. LAGbilde, selvsagt med avstand.

Etter effektiv og funksjonell trening, hva er da bedre restitusjon for kropp og sjel enn et avkjølende KALDTbad og et brennhett VARMTbål. Nok en fantastisk badedag med et fargerikt BADElag. Sosialt, hyggelig – avslappende. Kan trygt anbefales.

Takk for oppmøte og engasjement. Og takk for positive tilbakemeldinger!
Påminnelse: LANGløp på Søndag (1000-1300), Rolig HALVlangt (ca 21km) fra NIL Klubbhus.

Fysisk Aktiv Helårshilsen fra Einar & Elvira

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook