DAMEtrening på Lørdag 12. februar 2022

15 feiret HIT-økt # 1.111, 11 år etter oppstarten i 2011! New World Record.

Oppvarming med rolig løp opp/ned til Vendla Bhg, Dips og ArmHev ved AutoVern.
FORMasjonsløp inne på SPA-senteret. Fast innslag jan/feb: 111 (51+60) Knebøy & 111 StjerneHopp (51+60) Rett-i-Kroppen (RIK). Forflytning mellom og bevegelse under, variere utsikten! Løp av/på med «Rolig-Raskere» evt. hvis alt oppvarmet «Rask-LynRask» mellom StafettKjegler, 2 min. x 2 m/ R-endring.

Svømme/padle, hender og føtter rette + HofteHev Rett & HofteHev Skrå: 11+11 og 20+20 sek. 11 MAGEøvelser, hver i 11 sek.: (1) Mot Utside Kne h/v, (2) TauTrekk (3) Dynamisk Planke (4) PlankeTapp h/v (5) Sideveis Planke h/v (6/7) Ro (8) V-Sax (9) Samlede Bein opp/ned (10) R-Twist (11) Hoftevri til Bakken h/v.

Stafett med 3 påmeldte Lag a` 5 til Start: A-Laget (Marit Silseth), B-Laget (Annetine.) og C-Laget (Ann Helen). Gaver fra våre Partnere å kjempe om. Resultat: GULL til B-Laget & Annetine, SØLV til C-Laget og BRONSE til A-Laget. Nok en vel gjennomført HIT H-Stafett m/ 15 Etapper x 2 (ProLog + Finale).

ParØvelser: Trekk + Skyv + Crunch & Punch (22 sek. arbeidsperiode x 2). Oh, god stemning! Fin Push fra Makker. Avstand og rekkevidde/bredde justeres.

3x ARMhev i 11 sek. – Rolig-Rask-Rolig. SpenstHopp + TrippLøp og HareHopp (22 og 11 sek.) fra MIDTsirkel. Nye 11 SPENSThopp. LungeBRØL i Åpen MidtSIRKEL, tett fulgt av obligatorisk LAGbilde (Jubileum). Annetine og Marit Sund vant hvert sitt par LØPEsko fra ALTRA, mens Marit Silseth og Ann Helen vant hvert sitt par SOLbriller fra Grit nation Sport! Skrekken for Strekken ble en realitet for at par av utøverne. Alt for Laget!

Etter Økta valgte 6 KALDTbad & VARMTbål. Ollala; varmere evt. GLOhett på Land enn i Vann/sjø (3-4gr.). (Føn)vind i luggen.

Spesiell velkommen til Helene som fikk Olympiske stafettSØLV på sin første økt med DAMElaget! Kari Hege hadde med seg både Mona og Berit, sistnevnte nesten så god som NY. Takk til alle for oppmøte og innsats!

Våre samarbeidspartnere Altra Running & Grit nation Sport stilte opp med RAUSE gaver i anledning dagen: ALTRA løpesko & TIFOSI Solbriller. Takk for Gaver og løpende Medlemstilbud Eirin L. og Lars A.!

JubileumsHilsen fra Einar & Elvira

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

Øverst: Einar, Helene (Ny) og Berit (så godt som ny :-). Nede venstre: Annetine og Elvira på VinnerLaget!