HARDtrening på Tirsdag 15. februar 2022

22 deltakere fikk testet utholdenheten med lange intervalldrag!

Long covid er ut, og lange intervalldrag er in. Med pyramideintervall med varighet på 2-4-8-4-2, fikk deltakerne virkelig testet egen aerob kapasitet, og hva det vil si å holde ut over tid. Og kanskje er det ikke så greit å være langrennsløper på første etappe under OL-stafetten?

Men økten var på langt nær ferdig etter solide 20 minutters løpsintervall. Da ble det styrketrening av den uttømmende varianten. Litt varierende antall serier og varighet, men øvelsesutvalget besto av spensthopp, plankeøvelser, roing, utfall og push-ups.

Herlig innsats på alle, og spesielt hyggelig med to nye ansikter på økta.

Vel møtt HIT på Torsdag, siste økta før vi tar vinterferie i uke 8.

Treningshilsen fra Espen og Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

Philip (med far Morten T.) og Helene (rekruttert fra DAMEtrening) hadde sin første HARDtreningsøkt.