HARDtrening på Torsdag 17. februar 2022

18 fikk oppleve 16 min. med «Berg & Dalbane» i Kalkbukta! Bare fryd & gammen!

Ikke noe jammen! Opp og nedturer ble det, av egen fri vilje. Kjølig vær passer bra når det blir dampende hett i «Kalkovnen» hvor alle jobber hardt med å ta seg Opp & Frem. Intervall-løp 4 x 2 min / 30 sek. pause i «Slak/Liten Bakke»/Østre vei. Deretter motsatt; 2 x 4 min / 30 sek pause i «Bratt/Stor Bakke»/Vendla. Fast K1 i bunn av bakken/sletta, K2/K3/K4 plassert i bakkene/unnarennet. Løp fra K1 til hhv. K4-K3-K2 – gjenta! Alt. ta vending ved kjegle som passer deg best! Sterke legger, bakside lår og rumpeballer i arbeid – skyvkraft!

Innsats etter Vilje & Evne, der og da. Noen ganger henger ikke viljen helt med, men så viser evnen gradvis vei og alt ordner seg. Eller motsatt. LAGbilde på toppen av STOR Bakke! Med mye hjerte og lungetrening, Rett-i-Kroppen (RIK) bar det raka vegen til den «FANplastiske» eviggrønne savanne for en «Booster-dose» med styrketrening:

Individuelle øvelserkort, lengre og lengst!
H-KneLøft, 10 sek. og 20 sek.
TrippLøp, 10 sek. og 20 sek.
HareHopp, 10 sek. og 20 sek.

Parøvelserrett høyre, rett venstre!
CRUNCH & PUNCH, 30 sek. og 20 sek. x 2
SKYV + TREKK, 30 sek. og 20 sek. x 2

PARøvelse 2 runder: innkjøring og skarp gjennomføring!
10 Felles S-Hopp > Samløp i Lås > 3 x FullRotasjon > Slep Parvis/Bytt Rolle

Avslutning: 10 SpenstHopp + Statisk 90 gr + «Horse Stance»

VIKTIG! Meld din interesse (etappe 1-15) for å delta i Holmenkollstafetten 2022 til hitrening@gmail.com innen mandag 28. februar. Startskuddet går Lørdag 14. mai og HIT har mål om å stille LAG i Klassen A1 (BedriftsLag Mix, Flertall Menn).

Vel møtt til neste HIT-økt, tirsdag 1. mars (Sol Opp 7.15, Sol Ned 1744).

Feriehilsen fra Einar og Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook