NMT Torsdag 18. april 2013

19+15 møtte opp til kveldens to NMT økter. For Hanne Solheim var det debut økt som HI (hovedinstruktør), men med Erlend Eimhjellen som rutinert HJI, og motiverte rekrutter, lå det an til god stemning. Vær og føre holdt seg bra hele kvelden og med vind i seilene tok vi fatt på oppgavene. Startet med rolig oppvarming hvor det var lagt inn styrkeøvelser for å for å gjøre kroppen klar til innstats. Og innstats var det – og en strek vilje til å fullføre – både fra gamle og nye rekrutter. Det er imponerende å se slik vilje til å gjennomføre økten fra de nye som hadde møtt i kveld. Bra jobba, Trond Espen og Zortan! Med Intervall 4X4 og innlagte skihopp i en løype med variert terreng og underlag, fikk alle tatt seg godt ut. Vi rundet øktene med to styrkeblokker hvor det var lagt vekt på å jobbe med stor muskulatur. Pulsen opp! Stabiliserings muskler i mage/rygg fikk også kjørt seg bra. Alle var slitne og fornøyde – og kunne dra hjem vel vitende om at egen innsatsen var det ikke noe å si på!

Vel gjennomført ALLE SAMMEN!

-Hanne & Erlend-

1. økt, oppsummering i sluttet sirkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *