NMT på Tirsdag 23. april 2013

Våren har endelig kommet for fullt og målet med dagens intervalldel var derfor å løpe på mest mulig på sti. En åttetallsrunde ved barnehagen ble derfor presentert og den virket å falle i smak for deltakerene. Selve intervallene ble gjennomført som en omvendt pyramide med 4, 3, 2, 3 og 4 minutter drag. Med pauser på kun 30 sekunder er det kanskje i grenseland av hva som kan kalles intervaller da det innebærer 17 minutter effektiv løping i løpet av 20 og et halv minutt. Men det som er sikkert er at man klarer å holde en høyere fart enn man ville gjort om man løp sammenhengende, og man får god trening i å hente seg inn igjen på kort tid. Bra innsats var det igjen av alle og de som har holdt det gående med NMT gjennom vinteren får endelig kjent at grunnlaget er i orden og at farten i kroppen er oppgadgående.

Styrkedelen bestod av mange korte repetisjoner av få, men grunnleggende øvelser. De fleste øvelsene ble gjennomført med 10 sekunder arbeid etterfulgt av 10 sekunder pause. Hver øvelse ble repetert 6 ganger slik at det i løpet av 2 minutter ble gjennomført 1 minutt effektiv trening. På denne måten fikk vi tynt ut en del ekstra repetisjoner enn det mange på forhånd kanskje trodde de hadde kapasitet til. Så ihvertfall ut til at mange kjente det godt etterhvert.

Takk til alle 20 + 25 fremmøtte, spesielt til de 2 nye! Ikke like mange var påmeldt dagens økter, så oppfordrer alle til å bli flinkere til dette fremover. Dette vil gjøre planleggingen enklere, ikke minst med tanke på gjennomføringen av doble økter.

Sees på torsdag,

Jørgen og Øyvind


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *