NMT på Torsdag 25. april 2013

Med god vår-stemning møtte 14+8 «rekrutter» opp til kveldens to NMT økter. Øktene var reprise fra forrige torsdag, så for noen var det nok litt blandede følelser før start. Men med motiverende ord fra Hanne(hovedinstruktør) og Tord-Arve (hjelpeinstruktør) var det ingen sure miner og alle var klare for innsats.

Vi startet med en rolig oppvarming hvor det var lagt inn knebøy, utfall, push-up og til slutt skihopp.  I Intervall delen kjøret vi 4X4 med innlagt skihopp. Løypa var lett kupert, men likevel krevende da det var noen topper som skulle bestiges før man gikk løs på 10 stk skihopp.  Og med tørr og fin sti var det  full innsats fra alle deltagerne.Spesielt imponerende å se de nyeste deltagerne legge så mye vilje og innsats i løpingen.  Bra jobba!

Styrkedelen var delt inn i to blokker med fire øvelser i hver blokk. Arbeidstiden var 30 sek pr øvelse – 2 minutter pr blokk med 1. minutt hvile. Vi jobbet mye med bein muskulaturen og stabiliseringsmuskulatur i mage og rygg. Og her fikk alle kjørt seg godt med en god blanding av amerikaner, skøyte hopp, push-ups og planke. Det var mye pust og pes med høy puls og en enorm viljestyrke til å gjennomføre. Og her var det mange som kunne mer en hva de trodde selv! Det er herlig å se slik innsats og det er tøft at hver og en tørr å ”stå i det” og at man våger seg utenfor sin egen komfortsone.

Vel gjennomført alle sammen!

Hanne&Tord-Arve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *