NMT på Sykkel, onsdag 8. mai 2013

Den første NMT-økten på sykkel ble gjennomført i vårlig regnvær, men behagelig temperatur sørget for at 1 + 1 deltakere fikk seg en flott økt som absolutt fristet til gjentakelse.

Etter en god oppvarming i rolig tempo opp til Tanumplatået startet gruppen på to på den første av i alt tre bakkeintervaller opp til Vestmarksætra. Hver intervall tok ca 9 minutter og pulsen var da langt inn i rød sone.

Begge deltakerene var enige om at det var en fantastisk økt og at dette er noe som vil passe alle uansett nivå. Gjennomføringen vil da være at man kjører intervallene i eget tempo, forhåpentligvis i en gruppe som passer hver enkelt, og når tetgruppen har gjennomført sine tre intervaller snur de og tar med seg de deltakerene som er på vei oppover på sin siste intervall.

Når alle er samlet igjen kan gruppen starte nedsyklingen tilbake til Nesøya for en felles avslutning. En slik gjennomføring vil ta 1 time og 30 minutter som er nøyaktig det vi ønsker at en slik økt skal være.

Håper å se flere deltakere allerede førstkommende onsdag.

Einar og Øyvind

Video: NMT Sykkel #1

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *