NMT på Tirsdag 14. mai 2013

Dagens NMT økt nr 1 var historisk med 50/50 fordeling kvinner / menn. Dette er en trend NMT håper å se mer til. Tilsammen deltok 20 + 19 på kveldens økter, der både kondisjon- og styrke del ble gjennomført på Hvamodden i lettere frisk bris. Enda friskere var gjengen som ga max under kveldens intervaller med annenhver 2 og 4 minutters intervall i 7 omganger. Her var det mulighet til å kjenne både på fart og utholdenhet på flat mark….gode drag og topp insats !!!

For å bygge opp må det brytes ned…..noe de fleste fikk kjenne på under kveldens styrkedel med fokus på kjernemusklatur og ikke minst bein….som kronen på verket ble det avlutningsvis i god NMT-ånd gjennomført en 1 minutters amerikaner.

Strålende innsats på alle man og ikke minst dagens tre nye deltakere som vi håper å se igjen!!!

Husk ellers at Øyvind Buer stiller med ekstraservice for de som vil trimme sykkellårene til Birken eller andre sykkelritt i morgen kl 1930. Meld dere på til flott sykkelintervall, som vanlig her på siden vår. Torsdag er det Hanne og Espen som skal trene oss andre,- vel møtt!

-Treningshilsen fra Kine og Erlend-

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *