NMT på Torsdag 30. mai 2013

NMT-instruktørene er etter kveldens to økter mektig imponert over de 19+26 deltakernes innsats. Pang! Det var åpenbart ingen som sparte på kruttet da vi for første gang gjennomførte løpsintervaller i den meget godt preparerte og lett kuperte «Aall-løypa» rundt Vendla Barnehage. Her fikk alle prøvd seg på både oppover- og nedoverbakker, langdrag, utfordringer på passe glatt og «gjørmat» (trøndersk!) underlag, og med fare for potensielle flått-bitt ( obs!).

Strålende innsats !!! Den ble selvsagt ikke dårligere under kveldens styrkeintervall som til slutt endte i en  2 minutters amerikaner som ga hver enkelt den maksimale gode trenings- og ikke minst mestringsfølelsen. Ut av komfortsonen!

NMT-Treningshilsen fra Kine & Jørgen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *