NMT på Torsdag 6. juni 2013

Kveldens NMT på Torsdag ble for første for gang i NMT’s historie gjennomført med to kvinnelige innstruktører. Det ga selvfølgelig ingen demper på stemningen eller treningsiveren, snarerer tvert i mot. Kveldens økter ble gjennomført med 12+2 og 21+2 deltagere som fikk prøvd seg på en intervallpyramide med noe lengre løpedrag for å få kjent på egen utholdenhet. God fart i begge øktene! Enkelte kan nok presse seg mer, tørre å trå ut i den ukomfortable sonen som på sikt gjør oss sterkere. Og vi vil bli sterkere!

Under kveldens styrkedel fikk både mann og kvinne kjenne på å trene èn og èn muskelgrupppe – helt ut. Skal det bygges opp må det brytes ned. Nok en gang må vi tåle å kjenne på smerte, og den gode følelsen etter treningsøkten er ferdig veier ALLTID opp for svette, melkesyre og smerte!

NMT hilsen fra Kine & Hanne

Oppsummering Økt 1 – 19:00-20:00

Oppsummering Økt 2 – 20:15-21:15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.