DAMEtrening på Lørdag 2. september 2023

DameLAGET stilte 11 for KoS* på Årets første DAMEøkt!

Samlet iLag for lystbetont og livsviktig organisert egeninnsats! Sol OPP kl. 06:14 og ned kl. 20:18 gir Dagslys i 14 t og 4 min. Det gjenstår nå 111 dgr. med minkende Dagslengde frem mot VinterSolverv fredag 22. desember. Et par runder i løypa og noen mobiliseringsøvelser ved Autovernet før KoS:

Kondisjon: Langt/Rask – Lengre/Raskere – Lengst/Raskest!
Ferdig raket, kvist og kvast ryddet unna. Fakkel, Flagg og kjegler utplassert. Jevnlig vedlikehold har bidratt til å holde Aall-løypa i god stand tross mye aktivitet og dårlig vær. Hyggelig å kunne by Damene på gode løpsforhold for 3 x 3 min, hvert drag med FELLESstart fra Aall-SKILTET.

Gradvis økende rekkevidde, en øvelse i å disponere og differensiere egen kapasitet. Kloke, offensive valg på siste draget – alle rakk lengst, flere riktig så langt! Mål om PR eller klatre på ResultatListen i segmentet «HIT@Aall-løypax1/500m» på Strava – redusere gapet opp til Beste Kvinne på 1.54! Lekent og godt arbeidsmål.

Stafett på Øvre Bane

4 x 60m STIGNINGSsløp på langs av banen, gradvis fartsøkning frem mot 30m/midtlinjen – deretter holde 70-80% siste 30m.

Stafett – 3 x 3 sterke individualister (2 ved Start, 1 på motsatt side) på hvert Lag løper og veksler 2 x 60 meters etapper hver, totalt 6 BaneLengder (360m) per Lag:

ProLog vs Skarp gjennomføring med hurtigutdeling av Heder & Ære.

RiK** på Rumpe & Lår
– SpenstHopp
– Stjernehopp
– UtforKjører

LUNGEbrøl & LAGbilde!
Ny følelse å bli kastet rundt på av DAMElaget. Takk for oppmøte, innsats og interesse! Gøy med Åsa og Kari-Ann tilbake på Laget. Fortsatt god lørdag 🙂 *Kondisjon og Styrke (KoS) / ** Rett-i-Kroppen (RIK)

Lørdagshilsen fra Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook