NMT på Torsdag 23. august 2013

Fartsøkninger, styrkesirkel og bakkespurter var kveldens stikkord. Formidabelt godt oppmøte igjen med over 50 trofaste NMT-deltakere fordelt på kveldens to økter. Dette gleder og inspirerer alle selvsagt. Det gir også god gruppedynamikk. Innimellom barnelatter, badegjester og hundeluftere svettet kveldens deltakere seg gjennom 6-drags løpeintervall, med fartsøkning per 30 sek. Alle fikk kjent litt på egne spurtegenskaper under de 2 minuttene draget varte. Styrkesirkelen ga nye utfordringer med bla. salamander og harehopp på ustabilt underlag i strandkanten … TIPS! trening på ustabilt underlag er ypperlig for å avansere i styrkeøvelser + trening av kjernemusklatur som automatiske kobles mer på. Kveldens økter ble avrundet med «Tjuahekk-bakkespurt» m/ innlagt øvelser i bunn av bakken, og selvsagt litt småsnacks på slutten … en amerikaner…. som en avskjedshilsen til Hanne som tar turen » over there» for en liten stund 😉
Kveldens instruktører ønsker å meddele at det observeres både form- og fasongendringer blant mange i NMT-gruppa. Den som vil det nok, får det som regel til. Dette liker vi!
Treningshilsen fra Kine og Øyvind

Oppsummering Økt# 1

Oppsummering Økt #2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *