NMT på Tirsdag 20. august 2013

NMT er åpenbart godt i gang etter ferien med 2+31 og 2+26 deltakere fordelt på 1. og 2.økt som ble gjennomført i strålende sensommers sol. En god blanding av øvelser i dag med en 5 drags løpsintervall der de fleste fikk testet både utholdenhet og fart i kupert terreng. Styrkedelen ble viet til kroppens viktigste muskelgruppe nemlig kjernemusklaturen og med dagens innsats vil nok dette mest sannsynlig kjennes i morgen, eller med andre ord: det SKAL kjennes i morgen! Hva er NMT uten litt ekstra fart på slutten, opp i fart og opp i puls …. spurter hit og spurter dit … opp i luften og ned på bakken i morgen vil vi kjenne takken 😉 Takk for strålende innsats og som alltid er det hyggelig å se nye ansikt : Velkommen til Ole. Vi sees igjen til NMT på Torsdag!
Treningshilsen fra Kine og Tor Magne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *