HARDtrening på Torsdag 27. juni 2024

Siste økt i 1. halvår kom med 60 min KoS-KomBo og 2 NYvinninger for de 18 iLag!

NYvinning #1
Viljen & Evnen fikk boltre seg PARvis under HELE halvårets siste økt. Etter en kort oppvarming med presentasjon av 4 styrkestasjoner på vei rundt i løypa ble de 18 delt inn i 8 Passende Par (+2 instruktører) som fikk i oppgave å Løpe 1 runde & Besøke 1 Stasjon, Totalt 4 runder/4 stasjoner. Lag 1 + 2 Starter med Stasjon 1, Lag 3 + 4 med Stasjon 2, Lag 5 + 6 med Stasjon 3 og Lag 7 + 8 med Stasjon 3 – så blir det i neste løperunde å stoppe ved neste styrkestasjon i tallrekka.

Stasjon 1: SpenstHopp + StjerneHopp / 10 reps x 2 pr øvelse /bytt etter 1x
Stasjon 2: Heng&Sleng + 90gr / 30s x 2 per øvelse/ bytt etter 1x
Stasjon 3: Skyv Fra + Steg-Opp / 10 reps x 2 per øvelse/bytt etter 1x
Stasjon 4: Dips og ArmHev / 10 reps x 2 per øvelse/bytt etter 1x

Klart som Blekk, Klar til Start – i 26 varmegrader! Da er det godt med 300m svalgang/AC.

Nyvinning #2
PARvis Stafett i Aall-løpa! Løp 1 runde hver; skriv tiden det vil ta med KRITT i asfalten/båsen tildelt. Ikke lov å benytte klokke/hjelpemiddel underveis, ingen sekundering – opprop av sluttid ved passering av mållinjen. Lagene med minst +/- avvik fra krittskrevet sluttid vinner Gull, Sølv og Bronse! ResultatService, avvik i sek:

GULL: Geir A. & Øyvind (4 sek)
SØLV: Lars & Morten B. (9 sek)
BRONSE: Kristine & Kari Hege (13 sek)

Gratulerer til alle 6, og gratulerer til alle 18! Premiering fra Løplabbet på Julebordet i november. Premie til den/de som løper flest Strava-runder i Aall-løypa i Juli! Husk KoS også i fri-/ferietiden.

Påminnelse om Dagsmarsjen 2024

LAGbrøl & LAGbilde!
Stor TAKK for et funksjonelt og effektivt TRENINGShalvår med totalt 48 HIT-økter iLag.

Takk for Følge, Oppmøte og Innsats – ute hele året.

SOMMERhilsen fra Einar og Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.no / Følg HARD Intensiv Trening på Facebook