NMT på Torsdag 19. september 2013 – Spesialøkt for Haslum Handball G97

I kveld køyrde vi to separate økter parallellt fra kl. 19-20 med felles oppstilling, intervall og avslutning i ring. Kine og underteikna stod for spesialøkta med Haslum-gjengen, medan Tord-Arve og Espen tok seg av medlemmene våre på vanleg, fortreffeleg vis.

Takk for flott innsats av dei unge gutane som var med frå Haslum handball G97 i kveld! To av trenarane, John Sundt og Martin Aspebakken Sværen var også med og gjorde god figur gjennom økta. Vi i NMT vonar økta i kveld kan vere god inspirasjon  for treningsarbeidet dykkar vidare, og at de fekk ein smakebit på kva NMT kan tilby lag og organisasjonar som ynskjer effektiv grunntrening. Det er dei som gjer «heimeleksa» si best, over tid, som vinn mest, til slutt, og i det lange løp!

-Erlend & Kine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *