NMT på Torsdag 26. september 2013

Kveldens to økter med henholdsvis 17+2 og 14+2 deltakere fikk trent både kondisjon, store muskelgrupper og kjernemusklatur i en skjønn forening av øvelser. Første del av økten ble viet til vekselsvis motbakkeløping og bjørnekrabbing opp den nå noe nedslitte barkebakken. Pulsen kom opp i frekvens og en hærlig rødfarge kom frem i deltakerenes kinn. I NMT’s god tro må vi ha en fartsøkning eller to! Kveldens løype gikk over både på basketbane og gresssletten med markerte fartsøkninger på begge langsidene. Tre runder ble til 5, og enda var ikke kvelden ved sin ende!

Salamander med innlagt rulle og fartsøkning, sideveis lave hopp, spenst hopp, og avslutningsvis en runde med løping der man skulle ned i dynamisk planke (opp/ned på albu).

Tøff økt, tøff og sterk gjeng som til stadighet kommer i bedre og bedre form. Meget bra jobbet til alle menn og kvinner!

Kveldshilsen fra Kine & Tord

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *