NMT på Tirsdag 23. september 2013

Det var 19+2 og 14+2 friskuser som deltok på kveldens to økter. Høsten har kommet og mørket har begynt å senke seg. Det betyr utfordringer i forhold til lysforhold, men som ekte NMT’ere alle er lar man seg ikke stoppe så lett.

Mange virket å være positive til kveldens løypevalg som startet med bjørnekrabbing opp barkebakken, løping videre over til fortau, og opp skråning og inn i skogen ovenfor kunstgressanlegget. Her var det et par under og over hindre, før man tok grusveien ned og igjen fikk brynt seg på barkebakken. Pulsen økte gradvis igjennom pyramideintervallen fra 1 min. pr. drag til 4 min. pr drag, før det gikk nedover igjen. God styrkeøkt med sammenhengende enkle og kjente øvelser for å så gå over i en puls økt på slutten med diverse små snacks. Det var meget høy intensitet og godt arbeid gjennom hele økten både på økt 1 og 2.

Godt trent folkens!

Treningshilsen fra Kine og Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *