NMT på Torsdag 16. oktober 2014

Med 28 + 2 deltagere gikk i kveld turen vekk fra sivilisasjonen og over til vakre Brønnøya for vekselvis 1 og 2 minutters bakkedrag til sammen 8. Hensikten var å få opp farten på 1 minutter dragene  for og så ha et litt lavere men allikevel jevnt høyt tempo på 2. Selv om denne høstkvelden bød på et snev av vinter i luften var dette fort glemt og stemningen steg i takt med farten. Og på retur Nesøya var vi alle skjønt enige om at våtere kunne vi ikke bli. Så vi dro like godt til med en real runde med øvelser for core muskulatur på kunstgress banen og avsluttet med 1 minutt amerikaner. Well done!!! 🙂

Husk spesialøkt med Øystein Sylta førstkommende tirsdag, fjorårets var en suksess! Og de som er  nysgjerrige på hvilke treningsmuligheter Brønnøya byr på så er det bare å stille opp til NMT på Lørdag 😉

Treningshilsen fra Kine og Tord-Arve

IMG_8029 IMG_8030 IMG_8031 IMG_8032