HARDtrening på Tirsdag 27. oktober 2015

Det var 32 medlemmer som i kveld gjennomførte en HIT økt med hovedvekt på styrke. Økten begynner å bli en » kjenning» blant de fleste men denne gangen var det satt sammen en kombinasjon av to øvelser for så og si samme muskelgruppe som ble utført annenhver gang. Det ble innledningsvis gjort en påminnelse på at kvalitet er å foretrekke fremfor kvantitet 🙂 Det er viktig å utføre øvelsene med riktig og god teknikk da det er her hemmeligheten til ytterligere fremgang kan ligge. Små innslag av mer utholdende styrke-/ kondisjons øvelser under økten samt en avsluttende 2 minutter for å ta ut det aller siste. Fine trenings forhold i kveld! Det gledes selvsagt til tung kram snø å løpe i når den tid kommer 😉

Vi sees igjen på torsdag!

Treningshilsen fra Kine og Espen

IMG_6854 IMG_6845 IMG_6839 IMG_6851 IMG_6852 IMG_6853