HARDtrening på Tirsdag 8. mars 2016

Det var 28 friskuser som i kveld tok turen over til Brønnøya! Det ble kjørt til sammen 7 intervaller av ulike lengder i den såkalte » vuggen» der det ene vuggesiden er adskillig brattere enn den andre og i følge noen av deltagerne brattere enn hva man først tenker. Med ikke alt for lange intervalldrag dvs. en max lengde på 3 minutter løpes det godt og fort. Noen liker å knive litt med naboen og det er jo alltid gøy 🙂 Deretter  gikk turen tilbake til oppstillings plass for en god porsjon styrke med stasjonstrening. Med rask forflytning  til neste stasjon ble den avsluttende styrkedelen så og si kjørt uten pauser. Gratulere til alle for topp innsats og ikke minst gratulere med dagen til alle damene 🙂

Treningshilsen fra Kine og Jørgen

IMG_5177-2 FullSizeRender-51 IMG_5171 IMG_5169 IMG_5168 IMG_5165