HARDtrening på Torsdag 8. september 2015

27 medlemmer av laget HIT fikk med seg en saftig kveldsøkt! Etter en svipptur innom Aall-løypa bar det rakt ned til Friidrettsbanen og gressletta for 30 x 45 sek løpsdrag m/ 15 sek pause. Endring av løspretning halveis. 3 lengder å velge mellom for bedre disponering av krefter. Sterk innsats fra mange, med variasjon i tet. Kvinner og menn vekslet på å dra opp tempo. Pål K. var ny mann på laget, og fikk brynt seg godt på det han nok liker best: HARD Intensiv Trening! Etter løp ventet 2 runder m/ 4 styrkeøvelser a`45 sek m/ 15 sek pause. Dessert allá Heggelund: 1 min hurtigløp m/ Push-up og Spensthopp på vendepunkt. Mørket siger inn over Kongeriket nå, så vi benytter enkelte traseer mens vi fortsatt kan. Takk for heftig innsats og lekenhet på den lange oppløpssiden. Godt arbeidshumør og disiplin smitter beviselig over på andre 🙂

Team Spirit!

Hilsen Jørgen og Kine

img_9234 img_9233 img_9232 img_9231 img_9226 img_9222