HARDtrening på Torsdag 15. September 2016

29 deltakere på kveldens økt! Selv om mørket siger inn lar lave temperaturer vente på seg. Under en kule rund full måne ble temperaturen høy også blant kveldens spreke kvinner og menn. Etter en oppvarmings runde i Aall’n ble det i kveld delt inn i » fast track» og » relaxe zone». En runde på gresset i høyt tempo » fast track» for og deretter hente seg inn på basketball banen i » relax zone». Kun 3 av disse 3 minutters intervallene i løpet av hele økt som ellers var viet til uttømmende styrke. Salamander, harehopp 2 frem/ 1 tilbake, kålormen m/ push-ups, russian twist osv.  – mange tunge styrke øvelser som utfordrer deltagernes utholdende styrke.

Liten vri under kveldens oppsummering i sirkel 🙂 I kveld fikk Simen og Torbjørn oppsummere økta. Simen var fornøyd med både sin egen og andres innsats og var glad for at kveldens » dessert» ikke var mer avansert enn den var. Torbjørn sa seg enig og var mentalt forberedt på å jobbe hardt da han skjønte hva som ble servert på HIT’s  meny denne torsdags kvelden. Avslutningsvis inviterte Einar på langkjøring kommende søndag. For de som ikke har vært med Einar på tur før så kan dette anbefales på det  varmeste  🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar