HARDtrening på Tirsdag 27. september 2016

28 hardhauser lot seg ikke skremme av uværet Karl, men tok heller muligheten for å ta i litt ekstra. Det blåste kraftig da vi startet, og verre (bedre) skulle det bli, med sidelengs regnvær og kuling i kastene. Men vi var bare glade til, da dette ga god ekstramotstand på intervalldelen, en omvendt pyramideøkt (4-3-2-1-2-3-4). Vi løp på gresset ved friidrettsbanen og tok en sveip innom Tufteparken og rundt ballbingen.

Styrkedelen besto av en klassisk styrkesirkel – 4 sett, 4 minutter, 4 øvelser med 30 sekunders jobbing. Dynamisk planke, situps, push-ups, diagonalstrekk, utfall, amerikaner, skulderpress og mage med et løft.

Avslutningsvis ble det tid til en kombinasjonsøvelse med salamander, løp og push-ups. Og dett var dett. Vel blåst!

Treningshilsen fra Espen og Einar