HARDtrening på Tirsdag 5. september 2017

HARD rain was gonna fall – men 29 treningsglade medlemmer brydde seg lite om det! Regnet så vi ikke noe til. Uansett; det er av sine egne man skal ha det. I kveld hadde vi noe helt spesielt på menyen: Dobbel Cooper-Test! Vi går mørkere tider i møte, og det er viktig for oss å runde av årets sesong i Aall-løypa med bravour! Glad for at vi våger å sette egen kapasitet litt på prøve – konkurrere uhøytidelig med og mot seg selv. Enkelte jordveps lot seg irritere (og imponere) av aktivitetsnivået, og noen fikk kjenne broddens vrede «rett i kroppen» – minst èn rumpe og èn legg fikk kjenne på sting og svie! Husk også å sjekke for flått. Så; etter 10 min. oppvarming i Aall-løypa forløp løpsdelen seg på følgende måte:

Cooper-Test #1. Løp så langt du klarer på 12 min. – første forsøk!
Legg fra deg den GULE vesten der du er når fløyta går!
1 min. aktiv pause.

1 Drag på 6 min. – motsatt løpsretning. Valgfri strategi.
2 min. aktiv pause > Gå tilbake til START.

Cooper-Test #2. Løp så langt du klarer på 12 min. – nytt forsøk!
Hvor langt foran eller bak GUL vest (Test #1)?

Godt å kjenne på pust & puls! Interessant å oppleve hvor jevnt vi presterer. Det ble tid til noen styrkeøvelser før vi tok kvelden. Vekslet mellom 2 parvise styrkeøvelser, 20 sek. innsatsperiode, 10 sek. pause. Lungebrøling i sluttet sirkel, så var det slutt. Vel møtt torsdag!

HIT-hilsen fra Einar & Kine!